Moderne mødelokaler

Inspirerende undervisning

kreativ digital signage

siden 2015

Vores sortiment af touchskærme spænder fra 65″ op til imponerende 98″, og de er skabt til at forvandle måden, du samarbejder og underviser på.

65″ → 98″

Forbedr din Lyd og dit Billede: Opdag Vores Udvalg af Tilbehør!

AD-UH40VQ

ADisplay PTZ 4K 10x Zoom Tracking USB

PTZ kamera med 4K Ultra HD-opløsning: Anvender en ny generation af SONY 1/2,7-tommer COMS 4K-sensor i høj kvalitet, som kan opnå billeder i høj kvalitet med en opløsning på helt op til 3840×2160

 

AI INTELLIGENT PERSON TRACKING:

Den nye generation af intelligent algoritme genkender ansigter og har sporingsfunktion, som følger en person.

AD-SPKMIC-BM21

Trådløs Bordmikrofon Med Batteri og Bluetooth Dongle: Den Ultimative Frihed

I en verden, hvor trådløs frihed er nøgleordet, introducerer vi vores trådløse bordmikrofon. Nu behøver du aldrig mere bekymre dig om kabler og begrænsninger, når du vil have den bedste lydkvalitet.

Trådløs skærmdeling

LED-videovægge er den ultimative løsning til både indendørs og udendørs brug, når det kommer til at levere imponerende visuelle oplevelser. Uanset om du ønsker at imponere dine besøgende med dynamisk reklameindhold, skabe en fantastisk baggrund til events eller præsentere vigtige informationer på en klar og iøjnefaldende måde, er LED-videovægge svaret.

FAQ

Vidste du, at ADisplay var de første til at introducere 4K touchskærme til det danske marked? Det gjorde vi allerede tilbage i 2015, da vi lancerede ADisplay. Dengang var der ikke mange, der troede, det kunne lade sig gøre. Men vi har altid været foran i branchen, og i dag er vi stolte af at tilbyde en bred vifte af teknologiske løsninger til undervisnings- og mødelokaler.

Vores sortiment omfatter ikke kun 4K touchskærme, men også mikrofoner, kameraer og imponerende storskærmsløsninger som videovægge og digital signage skærme til både inden- og udendørs brug. Uanset om du søger at forbedre samarbejdet i dine mødelokaler eller ønsker at skabe en dynamisk undervisningsoplevelse, har vi de rette produkter til dig.

Besøg vores messestand og se vores udvalgte produkter i aktion. Og som en ekstra bonus kan du deltage i konkurrencen om at vinde en Airtame AT-DG2. Så kom forbi, udforsk vores teknologiske løsninger, og vær med i konkurrencen.

Vi ønsker dig god fornøjelse